Vuosien saatossa eri maailmankulttuureissa maailmalla vaalean hipiän ihannointi on ollut vallitseva kauneusihanne. Jo muinaisessa Kreikassa naisten ihon odotettiin olevan vaalea. Tasaisen ja kalpean ihon tavoittelu jatkuu voimakkaasti vielä tänäkin päivänä erityisesti Aasiassa. Amerikassa ja meillä Euroopassa vallitseva kulttuuri poikkeaa kuitenkin selkeästi vaaleuden ihannoinnista. Kauniin syvän rusketuksen eteen ollaan valmiita näkemään aikaa vaivaa, sillä se liitetään vahvasti terveyteen, hyvinvointiin, vaurauteen sekä mahdollisuuteen lomailla ja viettää aikaa auringossa. 

Siinä missä kaunista päivetystä ihannoidaan paljon tänä päivänä, tiedetään myös, että auringossa oleilussa piilee monia haittoja ja vaaroja ihon terveydelle. Onneksi päivetys on kuitenkin mahdollista saavuttaa tänä päivänä myös turvallisesti ilman auringon UV-säteitä. 

Itseruskettavien tuotteiden yleisesti tunnettu raaka-aine dihydroksiasetoni eli DHA kehitettiin alunperin 1920-luvulla makeutusaineeksi. Kesti kuitenkin pitkään, kunnes 50-luvulla havaittiin, että kyseinen luonnollinen sokeri kykenee kiinnittymään ihon pinnan proteiineihin ja antaa iholle kultaisen päivetystä muistuttavan sävyn 2-6 tunnissa. Tämän löydöksen seurauksena ilmestyi ensimmäinen DHA:ta sisältävä itseruskettava voide vuonna 1953 ja vastaavien tuotteiden kehittely on jatkunut menestyksekkäästi siitä lähtien. 

Tänä päivänä itseruskettavien tuotteiden avulla kuka tahansa voi saada haluamansalaisen päivetyksen turvallisesti. Lämmin, luonnollinen rusketus antaa iholle sensuellin ilmeen, vähentää ihovirheiden näkyvyyttä ja antaa iholle elinvoimaista hehkua. Ja mikä parasta – saamme nauttia auringonsuutelemasta hehkusta iholla ympäri vuoden! 

Diego dalla Palma Milanon Tan Tan Mix -itseruskettavat tipat ovat suunniteltu sekoitettavaksi kasvoseerumin tai -voiteen kanssa ja antamaan luonnollisen lopputuloksen sekä säädeltävän tummuusasteen rusketukseen. 

Tuote mahdollistaa itseruskettavan vaikutuksen yhdistämisen kaikkeen päivittäisessä ihonhoitorutiinissa saatavaan hoitavaan hyötyyn. Auringonsuutelema, tasainen lopputulos kestää iholla jopa viikon.

Itseruskettavat tipat sisältävät DHA:ta ja erytruloosia, joiden yhdistelmä takaa luonnollisen ja kestävän päivetyksen, joka ei näytä oranssilta. Lisäksi tuotteessa on ihoa kosteuttavaa trehaloosia joka lisää ihon kuulautta.

Tutustu TAN TAN MIX-itseruskettaviin tippoihin täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *