Hot

Gold Infusion – youth potion

Meidän bestseller-tuote, 100 % luonnollinen öljyseerumi, joka koostuu täydellisestä yhdistelmästä 30 luonnonöljyä sekä puhdasta kultaa.

82,00 

 

’Tästä oon löytänyt pelastuksen, joten ansaitsee kaiken hehkutuksen. Oon totaalisesti rakastunut tähän 100% luomuöljyyn jota aina yöksi laitan.’

’Tämä on ihme aine, käy jopa mun ruusufinni-iholle.’

‘Tuoksu on yksi parhaimpia, joita ihonhoitotuotteissa on koskaan tullut vastaan.⁣⁣’

YOUTH POTION öljyseerumi uudistaa ihoa tehden siitä tasaisen, raikkaan ja heleän. Tehokas koostumus jälleenrakentaa ihoa sisältä päin ja antaa elinvoimaa ja kiinteyttä iholle.

Käyttö

Ravista hyvin ennen käyttöä. Ota 4-5 tippaa ja lämmitä käsissä, levitä sormenpäillä puhdistetuille kasvoille keskiosasta sivuille päin, välttäen suoraa kontaktia silmiin. Levitä kaulalle ja dekolteelle aloittaen leuasta.

Ihotyyppi

Sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille nuorista aikuisista ylöspäin.

Milloin

Voidaan käyttää päivittäin, lyhyenä tehokuurina aina tarvittaessa, tai sekoittaa kosteus- tai meikkivoiteen sekaan!

Lopputulos

Täyteläisempi ja elastisempi iho.

Aktiiviaineet

Puhdas kulta, Tahinin vaniljaöljy, 30 luonnollista kallisarvoista öljyä

MEIKKIVINKKI

Valitse ihollesi parhaiten sopiva meikkivoide ja sekoita sen joukkoon muutama tippa GOLD INFUSION –seerumia. Täydellinen hoitamaan kosteusköyhää ihoa, mutta myös luomaan trendikkään kuulaan lookin. 

Ota 4 – 5 tippaa GOLD INFUSION –seerumia kämmenselällesi ja sekoita meikkivoidesiveltimellä n°20 tai 22 meikkivoiteen joukkoon. Levitä kasvoille meikkivoidesiveltimellä tai beauty blenderillä.

Tuotteella on ECOCERT-sertifikaatti.

Koko

30 ml