Vitamin C Brightening ampoules -kirkastavat C-vitamiini ampullit

Kirkastavat C-vitamiini ampullit viimeistelemään kauneusrituaalisi! Intensiivinen tehotuote kirkastamaan ihoa, taistelemaan juonteita, pigmenttiläiskiä, ihonsävyn epätasaisuutta ja sameutta vastaan.

Koko 7 x 1.5 ml

(1)

41,00 

Tuotetunnus (SKU): DSK0064 Osastot: , , ,

  Milloin ampulleja tulee käyttää?

  Ampulleja voidaan käyttää koska tahansa, erityisesti silloin, kun iho kaipaa erityistä hoitoa. Ampulleista on erityisesti hyötyä vuodenaikojen vaihtuessa, stressaavissa ajanjaksoissa ja silloin, kun iho tuntuu olevan epätasapainossa.

  Miten ampulleja tulee käyttää?

  • Ampullit eivät korvaa tuotteita päivittäisessä ihonhoidossa, mutta ne antavat lisätehoa voiteiden ja seerumien vaikutuksille
  • Tuote on ideaali käyttää seerumin levityksen jälkeen ennen voidetta
  • Ampullit ovat arvokkaita ihonhoidon tehostajia, jotka tekevät päivittäisestä ihonhoidosta tehokkaampaa

   

  Intensiivinen tehotuote kirkastamaan ihoa, taistelemaan juonteita, pigmenttiläiskiä, ihonsävyn epätasaisuutta ja sameutta vastaan.

  Sisältää:

  C-VITAMIINIA + GLUTATIONIA 15%

  Erittäin stabiloidut muodot C-vitamiinia ja glutationia. Molemmat raaka-aineet ovat tehokkaita antioksidantteja ja toimivat synergiassa keskenään.

  C-VITAMIINI: stimuloi kollageenin tuotantoa ja ehkäisee useista eri syistä muodostuvien pigmenttiläiskien muodostumista.

  GLUTATIONI: suojaa ihoa ja taistelee tehokkaasti juonteita vastaan. Stimuloi solujen uudistumista, auttaa madaltamaan juonteita sekä parantaa ihon elastisuutta ja kirkkautta.

   

  KÄYTTÖ:

  Käytä 1 ampulli päivässä (puolet aamulla ja puolet illalla) tai käytä puoli ampullia päivässä  (¼ aamulla ja ¼ illalla).

  Ravista ampullia ennen käyttöä. Taputa ampullin sisältö ensin ampullin alaosaan ja poista sitten korkki. Ota tehotiivistettä ampullista kämmenelle ja levitä puhtaalle kasvojen, kaulan ja decolleten iholle keskiosasta ulospäin. Taputtele lopuksi tehostaaksesi tuotteen imeytymistä.

  Vältä suoraa kosketusta silmiin. Sulje ampulli asettamalla korkki väärin päin ampullin suulle. Käytä kahden päivän kuluessa avaamisesta.

  INGREDIENTS: AQUA (WATER), SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, S-ARACHIDONOYL/LINOLENOYL/LINOLEOYL GLUTATHIONE, LECITHIN, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM GLUCONATE.

  1 arvio tuotteelle Vitamin C Brightening ampoules -kirkastavat C-vitamiini ampullit

  1. Jaana

   Ihana vitamiinikuuri ja kirkastava tehoboosti sairastamisen jälkeen💛

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *