New

VITAMIN C – BRIGHTENING ANTI WRINKLE SHOCK TREATMENT AMPOULES

Intensiivinen tehotuote kirkastamaan ihoa, taistelemaan juonteita, pigmenttiläiskiä, ihonsävyn epätasaisuutta ja sameutta vastaan. 

40,90 

Tuotetunnus (SKU): DSK0064 Osastot: , , ,

  LINJAN AKTIIVIRAAKA-AINEET 

  Sisältää: C-VITAMIINIA + GLUTATIONIA 15% – Erittäin stabiloidut muodot C-vitamiinia ja glutationia. Molemmat raaka- aineet ovat tehokkaita antioksidantteja ja toimivat synergiassa keskenään. 

  C-VITAMIINI: stimuloi kollageenin tuotantoa ja ehkäisee useista eri syistä muodostuvien pigmenttiläiskien muodostumista. 

  GLUTATIONI: suojaa ihoa ja taistelee tehokkaasti juonteita vastaan. Stimuloi solujen uudistumista, auttaa madaltamaan juonteita sekä parantaa ihon elastisuutta ja kirkkautta. 

  Tuote ei sisällä: parafiinia, mineraaliöljyjä, propyleeniglykolia 

   

  KÄYTTÖ:

  Käytä 1 ampulli päivässä (puolet aamulla ja puolet illalla) tai käytä puoli ampullia päivässä (1/4 aamulla ja 1/4 illalla).

  Ravista ampullia ennen käyttöä. Taputa ampullin sisältö ensin ampullin alaosaan ja poista sitten korkki. Ota tehotiivistettä ampullista kämmenelle ja levitä puhtaalle kasvojen, kaulan ja decolleten iholle keskiosasta ulospäin. Taputtele lopuksi tehostaaksesi tuotteen imeytymistä. Vältä suoraa kosketusta silmiin. Sulje ampulli asettamalla korkki väärin päin ampullin suulle. Käytä kahden päivän kuluessa avaamisesta. 

  Pakkaus: 1,5 ml x 7 ampullia 

   

  KOHDISTETTU KAUNEUSRUTIINI Iholle, jossa on pigmenttiläiskiä: 

  Ensimmäinen kuukausi: VITAMINA C Intensive anti-wrinkle illuminating -ampullit + VITAMINA C 24-hour anti-wrinkle illuminating -voide (aamuin illoin). 

  Toisesta kuukaudesta alkaen niin pitkään kun tarvetta: Vitamin C illuminating – seerumi (aamuin illoin) 

  + VITAMIN C 24-hour anti-wrinkle illuminating -voide (aamuin illoin). 

  Toista hoito-ohjelma vähintään kahdesti vuodessa, erityisesti kesän jälkeen ja aikoina, kun iho on ollut paljon alttiina auringolle. 

   

  KOHDISTETTU KAUNEUSRUTIINI 

  Iholle, jossa on aknearpia tai tulehduksesta aiheutuneita pigmenttimuutoksia: 

  Ensimmäinen kuukausi: VITAMINA C Intensive anti-wrinkle illuminating -ampullit + BLACK SECRET Micro-peeling dermo-renewing -voide (aamuin illoin). 

  Toisesta kuukaudesta alkaen niin pitkään kun tarvetta: BLACK SECRET Uniforming purifying -seerumi (aamuin illoin) + BLACK SECRET Micropeeling dermo-renewing -voide (aamuin illoin). 

  Toista hoito-ohjelma vähintään kahdesti vuodessa. 

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VITAMIN C – BRIGHTENING ANTI WRINKLE SHOCK TREATMENT AMPOULES”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *