New

SELF-TAN RADIANCE BOOSTER -itseruskettavat tipat

Tuote loppunut suuren kysynnän vuoksi!

Ennakkovaraa tuote itsellesi tällä lomakkeella. Ilmoitamme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla, arviolta heinäkuussa.

  Itseruskettavat tipat jotka antavat kauniin päivetyksen iholle. Erittäin tiivistetty koostumus, joka on suunniteltu sekoitettavaksi kasvoseerumin tai -voiteen kanssa antamaan luonnollisen lopputuloksen ja säädeltävän tummuusasteen. Riippuen käytetystä määrästä, tuotteella saadaan jokaisen oman toiveen mukaan kevyempi tai intensiivisempi tummuusaste iholle, joka syvenee asteittain kunnes haluttu lopputulos on saatu.

  Koko 30 ml

  42,00 

  Varasto loppu

  Tuotetunnus (SKU): DSK0619 Osastot: , , ,

   Tuote mahdollistaa itseruskettavan vaikutuksen yhdistämisen kaikkeen päivittäisessä ihonhoitorutiinissa saatavaan kosteuttavaan, elvyttävään ja ikääntymisen merkkejä hoitavaan hyötyyn. Voidaan käyttää myös suoraan iholle antamaan erittäin intensiivinen ja nopea  rusketus.

   Auringonsuutelema, tasainen lopputulos. Kestää iholla jopa viikon.

   SISÄLTÄÄ:

   • Erytruloosi: antaa iholle luonnollisen ja pitkäkestoisen rusketuksen ilman oranssia lopputulosta
   • DHA luonnollista alkuperää: antaa nopean ruskettuneen sävyn iholle turvallisesti ja ilman epämiellyttävää tuoksua
   • Trehaloosi: kosteuttaa ja suojaa

   100% LUONNOLLINEN DHA & ERYTRULOOSI (aktiiviraaka-aineet). Koostumuksesta 98% luonnollista alkuperää.

    

   KÄYTTÖ:

   Sekoita kämmenellä 2 (luonnolliseen päivetykseen) tai 4 (keskitummaan päivetykseen) tai 6 tippaa (nopeaan, intensiiviseen rusketukseen) normaaliin määrään päivittäin käyttämääsi seerumia tai voidetta. Levitä puhtaalle kasvojen, kaulan ja decolleten iholle häivyttäen huolellisesti hiusrajassa, kasvojen reunoilla ja kulmakarvoilla. Vältä suoraa kontaktia silmiin. Pese kädet huolellisesti levityksen jälkeen. Lisää tippojen määrää halutessa intensiivisemmän lopputuloksen saamiseksi.

    

   USEIN KYSYTYS KYSYMYKSET:

   • Tahraako tuote? Tuote ei tahraa, sillä koostumus ei sisällä väriaineita. 
   • Kuinka pitkään rusketus kestää iholla? Sävy kestää 3-4 päivästä jopa 1 viikkoon. 
   • Kestääkö tuote vettä ja hankausta? Tuote kestää iholla vettä sekä vaatteiden ja kankaiden hankausta. Iholle saatu sävy haalistuu nopeammin kuorintoja käytettäessä.
   • Haalistuuko rusketus ihonhoitotuotteita käytettäessä? Ei, rusketus kestää normaalia päivittäistä ihonhoitoa.
   • Voiko tuotetta käyttää jatkuvasti? Kyllä. On kuitenkin tärkeää ottaa muutama päivä taukoa käytöstä, kun haluttu lopputulos on saavutettu, jotta rusketus ei tummene liikaa.  
   • Voiko tuotetta käyttää iholle pelkästään? Kyllä. Tuotetta suositellaan käytettäväksi seerumiin tai voiteeseen sekoitettuna, mutta tuotetta voidaan levittää iholle muutama tippa myös pelkästään. Tällöin tulee huolehtia siitä, että tuote levitetään tasaisesti.
   INGREDIENTS: AQUA (WATER), DIHYDROXYACETONE, ERYTHRULOSE, PROPANEDIOL, TREHALOSE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM GLUCONATE, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, 1,2-HEXANEDIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL.

   Arviot

   Tuotearvioita ei vielä ole.

   Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SELF-TAN RADIANCE BOOSTER -itseruskettavat tipat”

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *