Red Carpet Face & Eye Palette – puuterinen meikkipaletti

Käytännöllinen ja tiivis all-in-one paletti jonka avulla voit luoda erilaisia meikkilookkeja luonnollisimmasta lookista kaikista intensiivisempään meikkilookkiin!

Neljä ajatonta luomiväriä helmiäisen ja kevyen satiinisen lopputuloksen saamiseksi, yhdistettynä ”trilogiaan” jossa on kasvopuutereita kasvojen varjostukseen, muotoiluun ja korostukseen.

49,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DFC94189 Osastot: , , , , , ,

SILMÄT

Luomivärit (1-4). Nämä kauniit sävyt ovat luotu viimeistelemään jokaisen naisen tyylin. Käytettynä nämä ultra-kevyet puuterit antavat voidemaisen ja kevyen lopputuloksen jättäen iholle kevyen, kalvomaisen lopputuloksen. Luomivärit ovat erittäin helppokäyttöiset. Sävyjä voi käyttää yksitellen tai yhdistettynä toisiinsa luoden jokaisena kertana erilaisen lookin!

KASVOT

Kokonaisvaltainen yhdistelmä sävyjä ja koostumuksia joiden avulla pystyt luomaan täydellisen sekoituksen sävyjä iholle –lopputuloksena terveen ja kuulaan näköinen iho!

Aurinkopuuterin (5) silkkimäinen koostumus sekoittuu täydellisesti iholle antaen luonnollisen ja tasaisen lopputuloksen Kevyt ja helppo levittyvyys, kerrostettava käyttö ilman puuterista lopputulosta.

Kevyt ja erittäin pigmenttirikas poskipuna (6) joka muotoilee ja antaa poskipäille elinvoimaisuutta, luonnollinen ja pirteä lopputulos.

Highlighteri (7) on täynnä erittäin hienojakoisia helmiäispuutereita jotka viimeistelevä t kasvojen piirteet.

Meikkipaletti on viimeistelty punaisella samettipinnalla joka tekee siitä erityisen kallisarvoisen ja elegantin!