New

HYDRATION PASSION Moisturizing Mist Cream-In-Toner – Kosteuttava kasvosuihke

Raikas kuin kasvovesi ja ravitseva kuin kosteusvoide. Suihke sammuttaa kosteusköyhän ihon janon ja antaa sille välittömästi helpotusta. Kehitetty kuivalle ja kosteusköyhälle iholle, joka tuntuu epämukavan kiristävältä ja ulkoisten tekijöiden rasittamalta (aurinko, tuuli, kylmä, ilmastointi, ilmansaasteet). Iho tuntuu välittömästi kosteutetulta ja sileämmältä, sekä näyttää kirkkaammalta. 

Koko 100 ml

36,00 

Tuotetunnus (SKU): DSK0025 Osastot: , ,

KÄYTTÖ

Ravista hyvin ennen käyttöä. Suikuta kasvoille aamusin puhdistuksen jälkeen ja aina tarvittaessa päivän aikana. Sulje silmäsi ja suihkuta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle 20 cm etäisyydeltä. 

IHOTYYPPI

Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen kuivalle iholle.

LOPPUTULOS

 Iho tuntuu välittömästi kosteutetulta ja sileämmältä, sekä näyttää kirkkaammalta. 

aktiiviaineet

  • H2O 3Acti-MatriSpheres: hydroksyproliinia, C-vitamiinia ja rutiinia  TriActive- molekyylikuljettimessa, joka imeytyy syvälle ihoon ja suojaa dermiksen pääkomponentteja (hyaluronihappo, proteoglykaanit, kollageeni) hajoamiselta, ylläpitäen optimaalista vesipitoisuutta ihossa sekä tukien ihon suojabarriäärin toimintaa. 
  • Hydrafilm Tech: kosteuttaa ja suojaa ihoa.
  • Stabiloitu C-vitamiini: taistelee vapaita radikaaleja ja ikääntymisen merkkejä vastaan. 

INCI

INGREDIENTS/COCTAB: AQUA (WATER), PROPANEDIOL, OLEYL GLYCERYL ETHER, HYDROGENATED LECITHIN, HYDROXYPROLINE, SORBITOL, LECITHIN, DISODIUM RUTINYL DISULFATE, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, TOCOPHEROL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL STEARATE, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, ALCOHOL.

Ei sisällä: parafiinia, mineraaliöljyjä, silikonia