Time Control – Absolute Anti age eye and lip contour cream

Kiinteyttävä ja elvyttävä silmänympärysihon ja huulten hoito. Sen koostumuksen ytimessä on BIO-PLACENTA, joka yhdistää tehokkaasti viisi erittäin elastisoivaa epidermaalista ja ihon kasvutekijää, jotka aktiivisesti taistelevat silmiä ja huulia ympäröiviä ryppyjä vastaan.

50,95 

Kiinteyttävä ja elvyttävä slmänympärysihon ja huulten hoito. 

Sen erityiset turvotusta ja tummia silmänalusia estävät aineet, sekä oranssit kromikorjauspigmentit minimoivat tummat alueet, antaen heti kirkkaamman ja raikkaamman silmänympärysihon.

sISÄLTÄÄ

  • Bio-placenta: innovatiivinen bioteknologinen kompleksi, joka perustuu kasvutekijöihin, aminohappoihin, sekä vitamiineihin, jolla on poikkeukselliset ryppyjä estävät, elastisoivat ja elvyttävät ominaisuudet.
  • Up Contour Complex: selkeyttää kasvojen piirteitä, rentouttaa kudoksen aikaansaaden välittömästi kiinteyttävän vaikutuksen maan painovoimaa vastaan.
  • DePuff Up-EYE complex: vähentää silmäpusseja, sekä tummia silmänalusia. 
  • HYDRA DEFENCE system: ravitsee ja suojaa ulkoisilta tekijöiltä.

Ominaisuudet

Tuotteessa ei ole:

Paraffiinia, mineraaliöljyjä, propyleeniglykolia

Hajusteeton

Käyttö

Levitä aamuin ja illoin puhdistetulle iholle, huulille ja silmän ympärysiholle. Levitä tuotetta silmänympärysiholle  kevyesti taputtelemalla sisäpuolelta ulkopuolelle välttäen suoraa kosketusta silmiin.

Ihotyyppi

Kaikille ihotyypeille.

Milloin

Joka päivä, aamuin ja illoin.

Lopputulos

Kirkas, raikas ja kiinteytetty iho.

Koko

15 ml