O’solemio – sun care

Auringon lämpö ja valo hellii sekä kehoa että mieltä. D-vitamiinin tuotanto lisääntyy ja valolla on myös piristävä vaikutus.

Jotta voisimme nauttia auringon hyödyistä, on tärkeää muistaa suojautua hyvin haitallisia vaikutuksia vastaan. Valmista – suojaa – rauhoita.

Diego dalla Palma Milanon aurinkotuotelinja O’SOLEMIO sisältää tuotteita niin ennen kuin jälkeen auringonoton sekä aurinkosuojatuotteet kasvoille ja vartalolle. Lisäksi valikoimaan kuuluu itseruskettava vaahto. Tutustu aurinkosuojatuotteisiimme!

Ennen auringonottoa käytettäväksi sopivat tuotteet, jotka valmistavat ihoa auringonottoon – tähän ANTI SALT WATER ILLUMINATING OIL. Levitä aurinkosuojatuote noin 30 minuuttia ennen auringolle altistumista ja muista lisätä tuotetta riittävän usein ja aina uimisen tai pyyhkeeseen kuivaamisen jälkeen. Auringonoton jälkeen ihoa kosteuttavat ja rauhoittavat After sun -tuote. AFTER SUN CREAM BODY sopii käytettäväksi vartalotuotteena koko perheelle rantapäivän päätteeksi.

Ihon ikääntymisen ennaltehkäisyssä on aurinkosuojalla myös tärkeä rooli. Auringon UVA- ja UVB-säteet ovat vastuussa monista ihon ikääntymisen merkeistä. Kaupungilla käytettäväksi täydellinen tuote on Diego Dalla Palma Milanon PROTECTIVE CREAM ANTI AGE – ANTI DARK SPOT FACE SPF 50. Suojavoide sisältää korkean suojakertoimen lisäksi älykkään suojamenetelmän auringon UVB-, UVA- ja IR-säteitä vastaan.

Linja sisältää vedenkestävät aurinkotuotteet kasvoille ja vartalolle. Tuotteet ovat erittäin pehmeitä ja hellävaraisia ja levittyvät kuivalle ja kostealle iholle helposti. Linjan aurinkosuojatuotteet suojaavat haitallisia UVA,UVB,IR–säteitä vastaan. Sisältää BRONZUP™ raaka-aineyhdistelmää joka stimuloi ihon luonnollista suojausmekanismia eli melaniinin tuotantoa antaen iholle erittäin nopean ja kestävän rusketuksen.
Korkealuokkaiset tuotteet on kehitetty niin naisten kuin miesten tarpeisiin ja urheilua harrastaville.

Lopputuloksena kaunis kestävä rusketus turvallisesti, kullankeltainen väri ja samettisen hehkuva iho!