Toimitusehdot

Toimitamme tilaamasi tuotteet yleensä 1-5 työpäivän kuluessa tilauksestasi. Verkkokaupan kautta tilatut ja maksetut tuotteet toimitamme lähimpään noutopisteeseesi. Toimitus ainoastaan suomeen. Kansainväliset tilaukset: diegodallapalma.com.

MAAHANTUONNIN VARASTON OSOITE

Porvoon Kirjakeskus Oy
Teollisuustie 4
06150 Porvoo

Huom. Diego dalla Palma Milanon tilausten saapumisilmoituksessa lukee lähettäjänä Camilla Aho Oy Ab / co. Porvoon Kirjakeskus Oy.

Toimituskulu

Toimituskulu 3,90 eur. Yli 50 eur tilaukset ilman toimituskulua.

Maksutavat

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Diego dalla Palma Milano toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy (entinen Suomen Verkkomaksut Oy). Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tietosuojaselosteemme