mediatiedote 190307

Mediatiedote 7.3.2019

ERJA HÄKKINEN MUKAAN KOSMETIIKKABISNEKSEEN

Yrittäjä Erja Häkkinen on hankkinut osuuden suomalaisesta ihonhoito- ja kosmetiikka-alan yrityksestä, Camilla Aho Oy Ab:stä. Camilla Ahon perustama perheyritys tuo Suomeen kansainvälisesti arvostetun italialaisen Diego dalla Palma ja RVB LAB -tuoteperheen tuotteita.

”Olen ollut mukana erilaisissa yrityshankkeissa. Kosmetiikkabisnes on ollut nuoruudesta lähtien lähellä sydäntäni. Haluan sijoittaa Camilla Aho Oy Ab:hen, koska tämä on hyvin hoidettu ja menestynyt yritys ja Diego dalla Palma sekä RVB LAB ovat hyvämaineisia brändejä”, Erja Häkkinen kertoo.

Camilla Aho Oy Ab on kosmetiikka-alalla harvinaisuus Suomessa, sillä se on yhä perheyritys.

”Yritys on toiminut lähes 40 vuotta. Koko ajan olemme menneet eteenpäin, mutta ilman vauhtisokeutta tai kasvupakkoa”, Camilla Aho toteaa.

Erja Häkkisen kiinnostus Camilla Aho Oy Ab:hen heräsi, kun hän tutustui yritykseen: sen arkeen ja lukuihin.

”Tämä on perheyritys, jota on johdettu taidolla. Työilmapiiri on hyvä ja henkilöstöstä pidetään huolta mm. jatkuvalla koulutuksella. Bisneksen kannalta on tärkeää, että yrityksen asiakkaat ovat sitoutuneita yhteistyöhön. Tuotteet ovat harvinaisen toimivia, sillä Diego dalla Palman ja RVB LAB -tuotteiden taustalla on monipuolinen tutkimus- ja tuotekehitystyö.”

Camilla Ahon mukaan yrityksellä on ollut monta halukasta ostajaa, mutta hän valitsi Erja Häkkisen.

”Uskon siihen, että asiat tapahtuvat niin kuin niiden kuuluu tapahtua. Kohtaamisemme Erja Häkkisen kanssa syksyllä 2018 oli ainutlaatuinen. Olen todella iloinen, että Erja Häkkinen haluaa investoida Suomeen, suomalaiseen perheyritykseen. Hän on asunut kauan maailmalla, mm. Monacossa ja Pariisissa, mutta hän arvostaa Suomea ja suomalaista yrittämistä”, Camilla Aho kertoo.

Lisätiedot:

Camilla Aho Oy

Camilla Aho Oy
Camilla Aho
0400-448583
camilla@ddppro.fi

Erja Häkkinen on Monacossa asuva yrittäjä. Vuonna 1986 hän muutti Suomesta Pariisiin osallistuakseen kosmetiikkakoulutukseen.

Camilla Aho Oy Ab on suomalainen ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteiden maahantuontiyritys. Se tuo maahan Diego dalla Palma ja RVB LAB -tuoteperheen tuotteita. Camilla Aho Oy Ab:llä on noin sata asiakasta eli kosmetologista hoitolaa eri puolilla Suomea. Lisäksi yrityksellä on netti- ja vähittäiskauppamyyntiä sekä ainoastaan apteekeissa myytävä tuotekokonaisuus RVB LAB THE SKIN. Yritys on perustettu vuonna 1981.

www.diegodallapalmamilano.fi/camilla-aho-oy-ab/

Diego dalla Palma