Maaliskuussa kirkastamme ihoa: C-vitamiini on olennainen raaka-aine sis√§llytt√§√§ ihonhoitoon kirkastamaan ja heleytt√§m√§√§n ihona talven j√§lkeen ja ehk√§isem√§√§n pigmenttimuutoksia kev√§isen auringon alkaessa paistaa kirkkaammin. ?‚Ā£‚Ā£

? Vitamiineja on käytetty pitkään kosmetiikassa taistelemaan vapaiden happiradikaalien ikäännyttäviä vaikutuksia vastaan. C-vitamiini eli askorbiinihappo on yksi iholle tärkeimmistä vesiliukoisista antioksidanteista ja runsaasti kosmetiikassa käytetty vitamiini sen ilmiömäisen ihoa kirkastavan vaikutuksensa vuoksi.

? C-vitamiinia on luonnostaan ihmiskehossa, mutta ihminen ei pysty tuottamaan sitä itse. Sen määrä kehossa vähenee iän myötä ja ulkoiset rasitteet kuten UV-säteily vähentävät C-vitamiinivarastoja ennestään.

? Vaikka C-vitamiini on erittäin suosittu kosmetiikan aktiiviraaka-aine, ei sen käyttö ole kuitenkaan aivan mutkatonta. Alkuperäisessä muodossaan askorbiinihappo on erittäin epästabiili. Valo ja pienetkin määrät rautaa tai kuparia voivat hapettaa C-vitamiinin, jolloin sen vaikutus vähenee huomattavasti. Tämän takia tuotteiden koostumukset, raaka-aineet ja valmistusprosessi on suunniteltava huolellisesti askorbiinihapon tehokkuuden säilyttämiseksi.

? C-vitamiini on tärkeä tekijä kollageenin muodostuksessa. C-vitamiinilla on todistettu olevan myös kyky vähentää liikapigmentoitumista, minkä takia se on olennainen raaka-aine useissa ihoa vaalentavissa ja kirkastavissa kosmetiikkatuotteissa. Askorbiinihappo vaikuttaa tyrosinaasientsyymiin hilliten sen toimintaa, jolloin ihon pigmentoituminen ja esimerkiksi maksaläiskien muodostuminen vähenee. Tästä syystä C-vitamiini on olennainen raaka-aine sisällyttää ihonhoitoon kirkastamaan ja heleyttämään ihona talven jälkeen ja ehkäisemään pigmenttimuutoksia keväisen auringon alkaessa paistaa kirkkaammin.

Diego dalla Palma Milanon C-vitamiini tuotelinja sisältää monipuolisia hoitotuotteita kaikille ihotyypeille. Tuotteet ennalta ehkäisevät ikääntymistä ja antavat iholle heleän ja luonnollisen lookin.  Valikoimassa kirkastava kasvovesi, seerumi ja voide sekä must-have naamio kirkastamaan ihoa pitkän talven jälkeen! ?

Kirkastava  ENERGISING ILLUMINATING LOTION -neste boostaa ihon luonnollista heleyttä vähentämällä pigmenttiläiskiä, ihonvärin epätasaisuutta, punoitusta, juonteita, sameaa ja kellertävää ihonsävyä. Käytä aamuin illoin puhtaalle iholle, kostuta vanu tuotteeseen ja taputtele kasvoille ja kaulalle. Voit myös levittää tuotteen käsin. Sivele kevyesti ihoa niin, että kosteuttavat terälehdet sulautuvat ihoon. 

Heleyttävä BRIGHTENING SERUM on hyperaktiivinen kirkastava tiiviste, jossa 10 % stabiloitua C-vitamiinia. Levitä seerumia puhtaalle iholle kasvojen keskiosasta ulospäin. Levitä myös kaulalle ja dekolteelle. Tämän jälkeen levitä pieni määrä normaalisti käyttämääsi ihotyyppisi mukaista voidetta.

24 HOUR BRIGHTENING & ANTI WRINKLES CREAM ‚Äďvoide kirkastaa ja rauhoittaa ihon punaisuutta. Levit√§ puhtaalle iholle hell√§varaisesti hieroen kasvojen keskiosasta ulosp√§in, v√§ltt√§en silm√§nymp√§rysihoa sek√§ etene leuasta alasp√§in kaulalle. K√§yt√§ yhdess√§ saman linjan¬†BRIGHTENING SERUM:in kanssa.¬†

Tehonaamio BRIGHTENING & ENERGIZING MASK kirkastaa väsynyttä ja stressaantunutta ihoa antaen sille tervettä hehkua ja heleyttä. Kangasnaamio on loistava käytettäväksi 1-2 kerran viikossa, tai ennen tärkeitä tilaisuuksia. 

Tutustu Diego dalla Palma Milanon VITAMINA C -linjaan tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *