2.7.2020: Ilouutisia! Etsimme uutta henkilöä inspiroivaan tiimiimme! ??

MYYNTIEDUSTAJA
Työskentelet pääsääntöisesti kentällä myyntityötä tehden. Vastuullasi on Diego dalla Palma Professional -ammattikosmetiikkasarjan, Diego dalla Palma Milano -värikosmetiikkasarjan sekä RVB LAB -apteekkituotteiden myyntityö kentällä.

Suoriudut myyntiedustajan tehtävistä rautaisella asenteella ja positiivisella draivilla! Omatoimisuus, tehokkuus ja innokkuus ovat piirteitä joita koko tiimistämme löytyy, joten toivomme sitä myös sinulta. Työ on kokoaikaista. Alan ja kentän tuntemus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Ilmianna ystäväsi tai lähetä meille oma työhakemuksesi CV:n kera sähköpostiosoitteeseen tanja@rvblab.fi

Haku päättyy 15.8.2020. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydettyä.

Ihania yhteydenottoja odotellessa,
Camilla Aho Oy Ab -tiimi

25.11.2019: Tiedotus koskien tuotetoimituksiamme!

Postin lakosta johtuen, pyydämme huomioimaan että toimituksissamme on viivästyksiä. Tämän hetkisen arvion mukaan toimitus voi venyä jopa tammikuulle 2020. Otamme kuitenkin kaikki tilaukset vastaan ja käsittelemme ne heti kun posti alkaa jälleen kulkea normaalisti.

Kiireellisissä tapauksissa otathan yhteyttä suoraan maahantuontiimme puhelimitse 020 743 1310 (ma-to 8-16) tai sähköpostitse osoitteeseen info@diegodallapalma.fi ja yritämme löytää ratkaisun, jossa tuotteet voisi noutaa maahantuonnista tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Kiitos ymmärryksestä – Ihanaa joulun odotusta!

Terveisin diego dalla palma -tiimi ♥️